02 januari 2008

Harrier del 5

Då har jag äntligen fått på sista grå lagret på min Harrier. Försökte få ner pre-shaden till nåt mellanting mellan de två tidigare lagren och jag tycker nog att jag faktiskt lyckades. Det som återstår innan dekalerna är ett lager blanklack, så dekalerna får en fin yta att fästa på. Blanklacken motverkar så kallad "silvering" (silvring, på svenska..?), det vill säga att luft smiter in mellan dekal och färg, och på så sätt skapar ett silvrigt blänk från dekalen. Ska försöka hinna få på blanklacken i morgon, så kanske man kan pilla dit lite dekaler nästa gång man kommer hem.. :)


3 kommentarer:

Lasse sa...

Hej du...du har varit flitig efter jul och nyår. Många nya projekt på G. Du skulle behöva ett hus som jag...fast då blir det defenitivt inte så mycket byggt..tro mig!! Ska vara hemma på F17 i veckan som kommer, men vi ses säkert veckan efter. Ha det gott mr glueman...

Niklas sa...

Hehe, visst skulle jag behöva ett hus, med ett eget hobbyrum! :) Har tyvärr inte vart så flitig som jag hoppats på, men innan januaris slut ska jag nog ha Harriern klar i alla fall, hoppas jag. :) Hur går det för dig med byggandet då? På is tills ni flyttat?

Lasse sa...

Det mesta ligger nerpackat i lådor men jag håller på att införskaffa familjen SH,UH,MH och HH-60 Hawk. Kan du hjälpa mig att ordna en konverteringssats för USCG HH-60J? Är inte så haj på att shoppa på nätet. Harriern blir nog grym...den oxå!