27 december 2010

Nytt dekalark!!

Det var länge sen jag beställde detta ark, men jag fick det först i mellandagarna, efter lite påtryckningar via e-post...

Det är till ett kommande bygge (som med det mesta jag beställer.. ;p  ), nämligen en RF-4C Phantom II, målad och märkt som en maskin under Vietnamkriget. Efter att ha sett Lasses och Mathias otroligt snygga Phantoms i SEA-kammo (se tidigare inlägg), blev jag sugen på att själv göra en. Men jag kunde ju inte göra samma version som de andra grabbarna, så då blev det helt enkelt en spanare! Hajkäft blev det också, sånt är bara för läckert! :)


Dekalarket är från en tillverkare som heter Wolfpak Decals. Har aldrig provat deras produkter innan, så jag har ingen aning om kvalitén. Det lovar gott dock, för dokumentationen som följde med var väldigt omfattande, med beskrivning på varje individ, specifika modellbyggardetaljer att tänka på, och så vidare.

Med i paktetet följde även ett annat dekalark, med märkning till en F/A-18D med ATARS monterat (Advanced Tactical Airborne Reconnaissance System - en spaningsmodul som man monterar istället för den fasta kanonen). Har letat som en tok efter dekaler till en sån kärra, men det tog tid innan jag hittade några. Äntligen! :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

1 kommentar:

Mathias Andersson sa...

Mer SEA-camo till folket! Vilket fabrikat kommer du bygga? Såg att Hasegawa kommer ut med en RF-4B nu. Det kanske är en gammal utgåva med nya dekaler. Men du ska ju bygga en C så...