13 december 2012

95% har blivit 100%!!

Det var sannerligen på tiden, kan man lugnt säga, för den här modellen blev klar för vääääldigt länge sen. Men det är som dom säger, gör man inte klart beväpningen bland det första, då blir den aldrig klar. Det är ett påstående som jag helt klart kan skriva under på!

I mars 2008 blev Harriern färdig, själva flygplanet. Jag var lite i valet och kvalet om jag skulle hänga på last, men efter viss övertalning (Tack Lasse!) fick det bli last på. Ett stridsflygplan ska faktiskt ha lite last, så länge det inte rör sig om en uppvisningskärra.

Sagt och gjort, efter visst jagande av referensbilder på nätet, lyckades jag få ihop en last jag är nöjd med. Äntligen, som Fylking skulle sagt!

Varsågoda! :)


PS. Jag har inte mage att lägga den till 2012 års klara modeller, det är ju bara beväpningen som kommit till... :P
DS.

7 kommentarer:

Rickard sa...

Ja nu rullar det på! Roligt! Snyggt bygge du fått till. Håller helt klart med om beväpningen. Det blir lite mer modell liksom.
Du kan väl ta med den till byggdagen?
//Rickard

Niklas sa...

Nej Rickard, jag kan ju inte det. Är i utlandet då, för sista gången den här vändan... Eller menar du byggdagen i juli..!? I så fall: Absolut! ;-)

Magnus sa...

Fin Harrier! Och det funkar inte riktigt utan beväpning, det ser naket ut. Jag har också ett problematiskt förhållande till det där skrotet...

Jag ska snart ta tag i min backlog av prylar som är nästan klara, det brukar kunna bli ett bra tillskott i skåpet med en rimlig arbetsinsats!

Hälsningar

Magnus

Lasse sa...

Såja...nu är den klar! Och grym blev den :)

Nog kan du räkna den till årets va!?
//Lasse

Niklas sa...

Magnus; Jo, jag har lärt mig att man fasiken får göra klart beväpningen först av allt för att det ska bli nåt av det.. :P
Har börjat ta tag i min backlog, finns ett gäng surdegar där, varav förra F-16:en var en...

Lasse; Eftersom jag räknade den som färdig redan 2008 är jag inte säker på att jag har mage att lägga till den till årets batch också.. :P
Men med mycket vilja och lite tur hinner jag kanske klart med en till. Håll tummarna!

Mathias Andersson sa...

Alltid shysst med beväpning!

Sören Mårtensson sa...

Ursnygg!