27 augusti 2007

Eagle update!

Tjena hej!

Länge sen jag skrev nåt här. Anledningarna är många, men den främsta kallas semester. Visst, det har ju varit en perfekt byggsommar vädermässigt, om man bara hade varit hemma.. Inte nog med en utlandsresa, jag har flängt runt i landet mest hela tiden också. Semestern ska man ju vila upp sig på, men det kan jag knappast hävda att jag gjort mina fem och en halv vecka jag vart ledig.

På byggfronten fick jag en hel del gjort helgen som gick dock. Har varit lite dålig på att dokumentera, men hela lördagen och halva söndagen blev det massa byggande. Till råga på allt har till och med tjejen börjat knåpa ihop ett alster. En Gripen blir det, förmodligen landets vassaste, i silver och svart! Det behöver inte alltid vara korrekt, så länge det är kul och man själv blir nöjd! :)

F-15:en har fått ligga lite på hyllan på sistone, främst på grund av att jag lagt tid på ett annat projekt. Vilket då, undrar ni nu. Ja, det får ni vänta lite med att få reda på. Tids nog kommer jag avslöja det, men än så länge är det hemligt! ;p
Har jag inte gjort nåt alls på min Eagle då? Jo, visst har jag det! Har smällt ihop framkroppen med nosställshus och cockpit i. Nu håller jag på att spackla luftintag och påföljande -kanaler fram till motorinloppet. Hinner förhoppningsvis få klart dessa bitar i veckan, så jag sen kan smälla ihop kroppen. Har som mål att hinna klart med minst fem kärror i år och min F-15 är en av dessa fem! Två är ju avklarade hittills, som kan beskådas här till höger. :)

Väl mött i framtiden, nu är det åter till byggbordet!

Inga kommentarer: