26 juli 2009

Norwegian Viper - Updated!

Så kom dagen då jag äntligen kan säga att min norska F-16 är färdig! Fick lite tips på nätet om att jag borde ha lite "Remove Before Flight"-vimplar på henne, för att få det att än mer se ut som en parkerad kärra. Sagt och gjort, jag satte mig och fixade dit lite vimplar utefter referensbilder jag har. Snacka om att det är vimplar på en sån här fågel, inte mindre än 12 stycken hängde jag dit! Dock vart det stor skillnad, titta och njut...! ;)

4 kommentarer:

Mathias Andersson sa...

Som jag skrev på IPMS-forumet så ger det faktiskt liv till modellen! Är det godkänt att ha sådana om man byggt direkt från lådan tro?

Niklas sa...

Ja, jag tror faktiskt det är tillåtet, det är ju inget tillbehör till själva modellen, så att säga. Men för säkerhets skull kan du ju alltid lägga frågan i forumet... :)

Tack förresten! :)

Lasse sa...

Skalan är ju 1/72...vilket jobb med dessa små remsor. Men helt klart ett lyft av modellen vad det gäller att skapa liv. Nu fattas bara en snygg basplatta...
Min 37:a har inte en suck i Göteborg...men en bra andra plats efter dig är guld för mig!

Niklas sa...

Hehe, njaa, jag vet ju vilka brister min Viper har, så nån förstaplats kanske jag inte ska hoppas på. Den plockar jag med Corsair:en istället.. ;)

Remsorna var inte så pilligt som jag trodde det skulle vara, och helt klart värt mödan! Snyggt blev det... :)