07 november 2009

Vilket maskande!

Det var länge sen jag skrev en uppdatering om min F-15C Eagle jag påbörjade för jääääättelänge sen. Det var från början tänkt som ett snabbygge, och hade all potential att kunna bli så också, men sen försvann byggsuget. Jag vet inte riktigt vad som hände.

På sistone har jag i alla fall tagit mig i kragen och försöker slutföra lite gamla projekt som blivit liggandes, däribland denna Eagle. Har grundat kärran, preshade:at och målat den mörkgrå. Nu återstår den lite mer ljusgrå, innan dekalerna ska på. Får nog på den ljusgrå senast under morgondagen, eventuellt redan ikväll, vi får se! Det är i alla fall färdigmaskerat och kärran är redo för målning!


Som slutkläm har jag, Lasse och Mathias funderat lite på ett "minigruppbygge" oss tre emellan, tema "Vietnam". Mathias håller på med sin F-105, Lasse tror jag tänker bygga en Chinook han vann på C4-Open i Malmö för ett par veckor sedan, och jag tänkte kasta in en CH-46E/F Sea Knight i leken! Vi får se vad det blir av den, har inte riktigt bestämt mig än. Ska sätta mig och leta lite dekaler först... :)

3 kommentarer:

Mathias Andersson sa...

Det ser bra ut! Jäkla jobb du lagt ned på maskningen! Bra att du kommer igång och uppdaterar bloggen också! Det är kul som tusan att gå in och läsa om framskridandet av våra byggen tycker jag. CH-46 blir ju kanon til Vietnamtemat!

Lasse sa...

Bra jobbat med häftmassan och tejpen - jag vet hur drygt det kan vara! Hur har det gått med fortsättningen på målningen. du får uppdatera med lite bilder för att stilla vår nyfikenhet. Härligt med en "grön riddare" i vitrinskåpet och på tävlingsbordet.

Mathias Andersson sa...

Nu får du f-n i mig börja bygga lite och lägga ut på bloggen! Vad har hänt? Har du köpt hus eller? :)