13 december 2009

Kamouflaget är på!

Det var länge sen jag uppdaterade bloggen nu. För mycket annat som kommit emellan, bland annat jobbet som tidvis fört iväg mig till annan ort, så jag inte kunnat göra något på kvällarna..


Nu kommer en liten uppdatering i alla fall. Jag har fått på ytterligare färg på min F-15C. Det var ett par veckor sedan, men jag har inte hunnit skriva om det än. Det är den ljusgrå färgen som kommit på. Ytan blev lite apelsinskalsliknande, så jag har polerat lite med Micro Mesh. Ska lägga på ytterligare ett lager färg innan dekalerna åker på.


Har tre arbetsdagar kvar på året, sen ska jag försöka få lite klart på byggbordet! Fyra modeller färdiga hittills i år, jag ska helt klart klara målet, som är fem stycken. Det finns förhoppningar om nån till också, men det kan lika gärna bli att den tippar över på nästa sida nyåret.

2 kommentarer:

Mathias Andersson sa...

Ser jäkligt bra ut. Jobbigt det där när det blir apelsinskal eller prickar. Tur det finns micro mesh! Ser fram emot fler inlägg! :)

Niklas sa...

Hehe, jaa, micro mesh är riktigt bra att ha ibland! Luften går ur en lite bara när nåt sånt där händer, och man måste göra om..