24 mars 2008

HuggormsVM

Så har jag då fått ytterligare lite gjort på mina huggormar (Viper, som är F-16:s smeknamn, betyder ju huggorm på svenska..), både på den stora och en av de mindre. Jag ser nu inte bara en teoretisk, utan även en praktisk möjlighet att hinna klart med både den stora och faktiskt i alla fall en av de mindre till på måndag nästa vecka. Jag kan knappast lova att det blir så, ni som följt bloggen vet ju hur bra mina såna försök gått hittills, men jag ska verkligen göra mitt bästa för att det ska gå i lås! I 1/72 är det AM-maskinen som jag kommit längst med, men jag ska försöka göra ett ryck även med min BM och se om jag kanske inte kan få den klar också. De ska ju trots allt målas i samma färg, så det torde kunna gå...


Det jag fått gjort på den stora är att jag målat alla vapenbalkar, så nu är dom klara. Huven har också fått lite färg på sig, annars är det blanklackning i övrigt på henne. Dekaler kommer förhoppningsvis på i slutet av veckan, så jag kan washa i helgen. På den mindre har jag målat luftintaget, samt området på kärran där intaget ska sitta, så jag slipper krångla med dåliga vinklar och sånt sen, när jag målar hela planet. Har målat intags- och utblåsskydden röda också, tycker nog faktiskt det blev rätt bra till slut. Hoppas det ser lika bra ut på den färdiga sen också..
Väl mött till nästa gång!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt Nutte...du vinner VM tror jag. Håller tummarna.

Lasse sa...

Ser lovande ut med din "grupp"... Undrar bara vad det röda är? Maskering när du målar det andra!? Är du hemma hela veckan, eller? Tänkte komma förbi och kika på tävlingsbidragen, som du säkert räknat ut så blir det inget tävlande/besökande för mig det här året heller!!