03 januari 2010

Mustang done!

Jag hann inte riktigt innan året löpte ut, men idag fick jag tid att slutföra min J 26 Mustang ur svenska flygvapnet! Maskinen är målad och märkt som 26053 under sin tid som Röd K på F4. Byggsatsen är Academy och skalan 1/72. En hyfsat lätt modell att få ihop faktiskt, om än något förenklad i sin detaljering i cockpit. Enjoy!


6 kommentarer:

Johan L sa...

NICE!!! Ursnygg jue!

Lasse sa...

Nu har jag sett den på riktigt...den är riktigt NICE! Du har lyckats med en annorlunda märkning. det får bli Academy för mig med, den såg bra att ut i detaljer och panellinjern. Bra jobbat!

Mathias Andersson sa...

Mycket snyggt! Det var som någon sa på byggmötet, att den såg blankare ut på bilderna, men jag gillade den mer i verkligheten. De ska inte vara för blanka. Bra vädring!

Niklas sa...

Tack vänner! :)

Trots att det "bara" var ett försöksprojekt blev den klart bättre än förväntat. Riktigt kul faktiskt! Fram för fler Mustanger! :D

Morgan sa...

Snyggt! Jag håller på med en Mustang i skala 1/5 (rc) som ska ha samma förlaga, Röd Kalle från F4 Frösön med den röda övningsmarkeringen. Jag var dock inne på mattsvart framför cockpit, inte olivedrab grön, som dom oftast hade när dom kom till Sverige, och som det ser ut som om du använt. Vissa hade kvar den gröna färgen men dom flesta lackades mattsvart. Jag är osäker på den här, vet du säkert att den var grön? //Morgan

Sören Mårtensson sa...

Grymt snygg! Fattar inte hur du får till shades så himla bra...